klassen - rektorn

fjant: "suck"
prahl: "suck"
fjant: "suck"
prahl: "suck"
båda: "SUCK!"

haha ja det förklarar nog denna dagen i helhet!

Det började i skolan med att vi skulle ha lektioner - lektioner - städa - lunch - kolla majbrasa - lektioner , och ja INGA RASTER på nästan 7h! inte okej! så..halva klassen (alla killar + fanny) gick till rektorn, som givetvis inte va där, men det va tydligen jocke. "snorungar, blablabla" haha! Vi fick ingen rast så strejkade svenskan, idrotten och hade rast då istället. Vad kan dom göra?! haha *whopps*
justjajustja! Markus MED K! höll tal idag, eftersom han är skolans elevrådsordförande. Tjock coolt! Men Niclas MED C! vägrade sjunga för oss, lite små elakt sådär. annars är hans texter helt jävla awesome! Men för er icke asiater kan det bli jobbigt att förstå dom. Men lyssna ändå! han är cool! http://www.youtube.com/watch?v=OZzBpdz92ww
*TUMMENUPP*
Min dag va annars allmänt najz, jag har däremot inte tränat för att det tydligen inte var någon träning *suck*.. det va nästan jobbigt att robin faktiskt hade rätt, haha. Men vafan han sa ju faktiskt att det skulle vara träning, blir så less. Men men.. det är inte mitt problem, fast...lite mitt problem blev det ju eftersom jag inte fick reda på något och va tvungen att lägga energi på att ta reda på det. Men neh, nu ska jag sluta vara negativ! IMORGON ÄR DET VALBORG!! - vet iof inte vad som händer....fortfarande, men det ska nog lösa sig och förhoppningsvis bli bra iaf! Jag hoppas på det iaf. Bärsen och det fixad nu så, på något sätt ska det nog lösa sig. HOPPAS HOPPAS HOPPAS på sol bara!

TAGGA TAGGA TAGGA!

Justja! Jag va hos Fia och Fregge idag! Det va tjock najz, och deras lägenhet är otroligt mysigt, OCH JÄTTE STOR! tror jag ska råka bosätta mig där. eller hos Honkan kanske, han bor ju precis i närheten, mohaha(6) / liten oskylldig stalker.
(- men jag får faktiskt! för han skrämde livet ur mig idag!)

Tjao!
/ Prahl


- REKTORN LER, 9A KOMMER ALDRIG MER!


Lite om idag

Allt har blivit bättre sen jag flyttade ifrån mamma, men det finns fortfarande problem och saker som tar sig in i mitt huvud och som vägrar ge sig av. Den här sista veckan har varit förjävlig rent ut sagt.. Det är inte bara mina problem som har tagit kål på mig utan andras också. Allt har satt sig som en oro på näthinnan och den verkar vilja sitta kvar där. Men det är sant.. allt går inte bara att släppa på ett ögonblick. Saker måste man försöka lösa, och kan man inte lösa dom direkt får man lägga dom åt sidan och ta tag i allt annat runt omkring en. Lev varje dag som den kommer och förhasta inte in i framtiden!
  Men på fredag är det valborg och jag får träffa Otto igen! Det känns som att den dagen behövs just nu och få släppa tankarna och vara med folk som betyder en jävla massa! Men det känns som att planerna förändras för varje dag som går, men det ska nog lösa sig och bli bra iaf. Hur det än blir kommer det vara bättre än att sitta hemma och ruttna bort.
Jag saknar Otto! - men på fredag då jävlar! <3
 

Plugget idag va helt okej, bättre än dom varit på länge! Förutom...ja, usch! Våran matte lärare va hemma idag för att rätta matte nationella - OH SHIT... aj min mage! Jag har varit så jävla orolig hela dan så jag har inte vetat vad jag ska ta mig till. & oron lär inte släppa förens jag vet hur det gick. Klarar jag inte det är jag körd! Menmen...vi får hoppas att det går bra! nationella i fysik nästa vecka - TAGGA! - det kommer gå...ja åt helvete? ne usch.. nu ska jag sluta vara så negativ! Får se hur det går, klarar jag det inte så gör jag inte. Men vi hoppas på ett fint G i betyget och 10p till i intagningspoängen!

Men nu ska jag sova!
Hare bra, sov gott och allt det där.
/Prahl


Aldrig en gång till!

Det finns en historia som endast några vet, en historia som inte ska spridas,
en historia som ska stanna i mitt hjärta som den styrka jag alltid bär med mig.
Den historien går inte att beskriva med ord, en historia som är tragiskt,
en hemskt och mycket hemsk historia, men det är en historia som jag alltid
kommer att minnas, både på gott och ont. Men när den historian och tankarna
kommer tillbaka och attackerar min näthinna tåras ögonen på nytt. För denna
gången va historien inte om dig, inte om dina tankar och ditt liv, utan om
någon annans. Historien som kan berättas om dig, ska aldrig kunna berättas
om någon annan, eller av någon annan. Ingen ska få uppleva den historien.
Men nu är det nära, den kan när som helst, vilken minut som helst kan 
historien berättas om någon annan. Men den andra personen är den bästa,
verkligen den bästa, och om historien ska berättas om dig,då är det inte
jag som vill berätta den och den ska inte berättas detta århundrade.
Är du med i historien ska jag också vara med! för utan dig inget mig

                                           Jag älskar dig


Kom ihåg att följa mig!

Tja!

Kände att jag va tvungen att skaffa en blogg nu, här kommer det hamna bilder, tankar och allmänt ramdom texter om hur min vardag ser ut! Läs och njut! 
Jag har även en blogg med min bästavän Otto - uddagalenskap.blogg.se



Fotograf: Otto

Här är jag & min älskling (kameran) <3
Som ni kanske förstår är jag väldigt förälskad i min kamera och fotar jämt! Det är allt ifrån spelningar till naturen! Mycket av mina bilder kommer ni att se här. Jag är annars en tjej från skogen, tränar handboll och umgås med vännerna! Mer om mig får ni veta om ni följer mig här!

Puss / Prahl!

RSS 2.0