förändringar - ja tack.

Igår förändrades min vardag till det bättre. Jag & Otto, bästavänner, återförenades igen. Vi träffades även idag, vi har ju några månader att ta igen. Allting är som vanligt, känns inte ens att vi bråkat. Förutom det faktum att jag nu känner att hon verkligen är allt. Så tacka aldrig nej till en förändring! Det kan man mista mycket på. Idag kan vi skratta åt våra attitydsproblem, det kunde vi inte för en vecka sen...
Vi gick och kollade på Marcus @ grand idag också. Man kan ju helt klart erkänna att han har förbättras. För er som inte vet vem marcus är - han är en underlig liten typ ifrån stan, ruggigt snäll! Hiphopare och tönt.. haha ja, bättre förklaring går nog inte att få. så...musiken idag blev - svensk hiphop! YEAH METAL! haha..

Senare, mer exakt klockan 18:00 kom en blond liten människa med en kundvagn, innehållande en bergssprängare skjutandes framför sig och en krita i handen. Han ritade upp en ring utanför MC-donalds på stan och ställde sig och "hoppade" i den. Blickar från alla håll och kanter sa "vafan håller han på med?!" .. men i samma ögonblick kom massa folk springandes emot honom och flög in i ringen och började mosha. Den moshen pågick i 1 minut och under den minuten hann folk, nämner inga namn, andré, slå upp hakan! Jag säger ju att sånt är farligt! Men det såg väldigt lockande ut att ta av sig skorna och springa in där faktiskt.. hm..ska nog ge mig in i det, fast en stor, riktigt stor mosh någongång!
 
Neh nu har jag uppdaterat färdigt för idag. Mer uppdatering kommer om min estlands resa och sådär. Ha det bäst!

Otto..tack för att du finns. - världens bästa!


RSS 2.0